Условия за Ползване

Моля прочетете внимателно

Моля, отделете време да прочетете условията на ползване внимателно. Те информират относно клаузите и условията, чрез които сайтът на Агора е направен достъпен за вас. Посещавайки сайта ни, Вие се съгласявате да спазвате тези клаузи и условия.


Съдържание на сайта

Стараем се да поддържаме съдържанието на сайта ни вярно и осъвременено. Въпреки това, не поемаме отговорност за никакви разходи, загуба на доходи, загуба на данни или последващи загуби, свързани с използването или невъзможността за достъп до сайта на Агора.


Линкове към странични сайтове

Осигурили сме линкове към странични сайтове поради единствената причина, че биха могли да представляват интерес за Вас или да са Ви от полза. Ако решите да използвате тези линкове, просто излезте от нашия сайт. Моля, имайте предвид, че не носим отговорност и не контролираме съдържанието в тези сайтове, както и, че не ги представляваме. Съветваме Ви първо да проверите клаузите и условията на конкретния страничен сайт и чак след това да продължите ползването му. Вие приемате и се съгласявате, че ние не носим отговорността за каквото и да било съдържание или предлагани услуги от подобни странични линкове.


Линкове към нас

Разрешаваме на други сайтове да създадат връзки с нашия, толкова, доколкото не имитират сайта на Агора. Не трябва да представяте неточно връзката Ви с нас или да предоставяте невярна информация за нас. Можете да използвате логото ни или запазената ни марка само и единствено с писменото ни разрешение. Вашият сайт трябва да отговаря на следните изисквания: да не съдържа обидна или спорна информация, или използваща чужд патент, или интелектуални права без разрешение.


Политика за конфиденциалност

Запазването на Вашите лични данни е важно за нас. Информацията, която получаваме от Вас за вашето име, адрес, телефонен номер и е-мейл адрес, се използва от нас само и единствено, за да отговаряме на Ваши запитвания, осъществяваме плащания и се свързваме с Вас относно специфични проекти и услуги.


Запазваме си правото по всяко време да извършваме промени в условията на ползване на сайта, без каквото и да било известие. Вие поемате последствията на тези клаузи и условия и сте обект на действието им в самия момент на използване на сайта.